Städa upp efter en festival

Vi tycker nog alla att det är sorgligt när en festival tar slut, man har ofta haft väldigt kul under några dagar och plötsligt är det över vilket alltid är lite tråkigt men det är nog ingenting emot vad städarna tycker som ska städa upp efter allt festival festande. Har ni någon gång varit kvar länge dagen efter en festival så syns det tydligt, det som inte syns på natten kommer fram på dagen efter när folkmassorna har skingrat sig. Det står dröser med tomma tält och klappstolar på campingen och det ligger flaskor och burkar överallt.

Grävmaskiner hjälper till med städningen

De festivaler som vi har varit på genom åren har dock blivit bättre på detta med städningen, på de allra största festivalerna så kör dem in med grävmaskiner med stora soprullar på som sopar upp alla tält till en stor hög, dessa lyfter de sedan på en lastbil som sedan kör iväg och slänger det.

Städföretag kan hjälpa dig

För mindre festivaler som hålls inomhus på nattklubbar och i lokaler är det lättare att städa och det räcker många gånger att man tar in ett städföretag som sköter detta, det är dock ingen vanlig hemstädning det är frågan om, städfirmor som erbjuder kontorsstädningar och flyttstädning kan vanligtvis erbjuda dessa typer av städning av större lokaler.

Bilder på några stökiga festivaler

stokig-festival-2festival-stokstokig-festival