Social kompetens

Ska man satsa på festivaler som affärsidé så gäller det att vara en riktigt social person. Du behöver älska att träffa nya människor och du bör ha väldigt lätt för att knyta nya kontakter. Att vara projektledare för en festivalsatsning är ett väldigt socialt jobb. Men även om du sitter i ledningen för en styrelse för ett företag som anordnar festivaler gäller det att kunna komma överens med många typer av människor. För att lyckas i det sociala samspelet gäller det så klart att ha rätt egenskaper, rätt attityd och en god vilja. Man behöver både kunna bjuda på sig själv men också kunna lyssna in och ha tålamod. Lyckas man kombinera detta har man kommit väldigt långt.

Festival-leende-grin

Utseende och utstrålning – hur gör man? 

Det gäller att vara karismatisk och ha utstrålning om det ska verka attraktivt att jobba tillsammans med en. Utstrålning handlar verkligen inte bara om utseende men utseendet är inte oviktigt i sammanhanget. Hur man ser och ut och vilka kläder man har på sig kommunicerar något till omvärlden. Tänk gärna igenom hur du vill se och vad du vill kommunicera? En kavaj kan vara helt rätt i ett sammanhang, men helt fel i ett annat. Allt är beroende av kontexten och vilka människor du ska möta. Ett vårdad och stiligt yttre kan ibland vara den avgörande faktorn för om en affär går igenom eller inte. Så det är väl värt att fundera ett extra varv på om man ska lägga lite extra energi och pengar på sitt utseende, om man siktar på att bli framgångsrik inom festival-området.

Tandblekning hemma

Ett av många sätt att få ett snyggare yttre är att göra en tandblekning. Detta gäller förstås extra mycket om man druckit mycket kaffe och tänderna har gulnat. Men de allra flesta som har levt några år brukar tycka att resultatet från en tandblekning blir väldigt lyckat. Det behöver inte vara dyrt och inte särskilt krångligt heller. Man kan faktiskt göra en tandblekning hemma själv! Det finns många sajter på nätet där man kan läsa på och lära sig mer innan man beställer. Det är otroligt vad mycket recensioner och pålitlig information som faktiskt finns, det gör att man kan känna sig helt trygg när man väl ska göra sin första tandblekning. Det är verkligen en rekommendation för alla som vill satsa lite extra på sitt yttre för att nå ännu längre när det gäller sina sociala kontakter och affärer.